Novosti

Naši juniori u Zagrebu!

Ponosni smo na naše juniore! Danas želimo istaći izvanredne rezultate naših mladih golfera na Cedevita Junior Golf Tour u Zagrebu!

Sarah Tataragić osvojila je 1. mjesto u kategoriji juniorki (u15-u19), dok je Vanja Saračević osvojio 2. mjesto u kategoriji juniora (u6-u10). U kategoriji juniora (u11-u13), Vanja Miralem je osvojio 3. mjesto, dok je Emir Selmanagić zauzeo 9. mjesto. U kategoriji juniora (u14-u16), Anur Selmanagić je osvojio 3. mjesto, Feđa Baroš 7., Adian Festa 8., a Jan Selmanagić 11. mjesto. U kategoriji juniora (u17-u19), Dal Smajić je osvojio 5. mjesto, Kan Bizoović 8., a Faruk Pilav 10. mjesto.

Sa velikim zadovoljstvom trebamo pohvaliti igru juniora iz Zavidovića, a posebno Tarika Mujanovića i Tarika Đerzića koji su osvojili prvo odnosno treće mjesto za juniore (u17-u19) i Emu Šabanović koja je bila drugoplasirana u kategoriji juniorki (u15-u19).

Dok čekamo tabelu ukupnih ekipnih rezultata, želimo da čestitamo svim našim juniorima i juniorkama na izvanrednim rezultatima! Vaš trud i posvećenost su inspiracija za sve nas. Nastavite sjajiti na terenu!

Scroll to top